Vakantie alweer voorbij

Gepubliceerd op 11 september 2021 om 18:50

Ik schrijf dit op zaterdagavond nog in dubio of ik een pizza zal bestellen of de noodles uit de kast op maak... De afgelopen week was de trimsalon gesloten, ik had vakantie. Deze vakantie heb ik samen met Kim, mijn lieve buurtjes en lieve verhuurder de hele salon een make-over gegeven

Al het grijs is vervangen voor een frissere kleur, haast hetzelfde als die van mijn logo. De accessoires zijn zwart gespoten en er is een nieuwe computer aanwezig. Deze dagen waren gevuld met grapjes, lekkere broodjes en gezellige hollandse meezingers.. Buren als jullie mee lezen, mijn excuses. 

Natuurlijk heb ik ook nog andere leuke dingen gedaan en genoten van het prachtige weer waar we nog even op getrakteerd werden.

Deze vakantie heeft mij ook aan het denken gezet over al mijn ideeën die liggen te verstoffen in mijn kast en ik heb zin om leuke dingen te gaan ondernemen en te organiseren voor jullie.  Wat precies, blijft nog even een verassing maar ik ben er druk mee bezig. Wel kan ik jullie alvast een verassing vertellen er is 50% korting op het hele assortiment van Max&Molly. Kom snel nog een te leuk setje scoren want op = op.

Wat ik ook alvast kan vertellen dat er workshops komen voor jullie eigenaren. De puntjes moeten nog even op de i gezet worden maar dan kunnen jullie een workshop boeken bij ons. We kunnen diverse pakketten samen stellen : Een workshop : Wassen & föhnen en bijwerken. De basis wordt goed uitgelegd waardoor jullie zelf de hond echt professioneel kunnen wassen en drogen thuis. Een workshop: Vachtverzorging, hoe houd je nou de vacht van jouw hond het beste bij? Zelf leren oogjes en voetjes knippen zodat je hond er wat netter bijloopt? Alles is mogelijk en ik wordt er al helemaal enthousiast van.   

 

Ik heb in ieder geval al weer zin om lekker aan het werk te gaan en al jullie lieverds weer te mogen ontvangen.

 

Ps,: het is pizza geworden :P 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.