Pups

 

Vanaf ongeveer 12 weken is uw pup al welkom in onze salon voor een puppy-wenbehandeling. Uw pup krijgt dan de mogelijkheid om te wennen aan de eerste indrukken, geuren en geluiden van de trimsalon. Het is dus verstandig geen half jaar te wachten. De pup kent op deze leeftijd nog niet veel angst en zal zeer gebaat zijn met een positieve eerste ervaring.

Het is namelijk een feit dat uw hond de rest van zijn/haar leven te maken zal hebben met vachtverzorging en de trimbehandelingen. (De uitspraak jong geleerd is oud gedaan is in dit geval ook zeker waar.)
Tijdens deze wenbehandelingen krijgt de pup de mogelijkheid om op zijn eigen tempo te wennen

De eerste behandeling bestaat vaak uit het wennen op tafel, kammen, voetjes en ooghoeken bijknippen. Tijdens de eerste trimbehandeling krijgt u een gratis vachtadvies op maat.

De tweede behandeling zal kort volgen op de eerste behandeling zodat het nog vers in het geheugen zit van de pup. Tijdens de tweede behandeling gaat de pup in bad en voor zover het gaat zullen we hem/haar droog föhnen zodat hij/zij hier ook aan kan wennen.

De ene pup is de andere niet en daarom zullen wij altijd kijken hoe uw pup op de behandeling reageert. Wij zullen ook altijd proberen de behandeling positief af te sluiten zodat de pup vrolijk de deur uit gaat.

Voorbeeld:  Als uw pup de föhn erg spannend vindt kunnen wij ervoor kiezen halverwege te stoppen in het belang van de hond. Het kan dus voorkomen dat de pup dan niet geheel droog mee naar huis gaat. Dit is dan beter voor het leerproces van de hond.

 

Omdat wij de puppy beurten erg belangrijk vinden hebben wij een speciale actie voor de pups: 

De Puppy bon!

Twee puppybeurten voor €35,00
Deze bon geldt voor pups van een leeftijd drie tot vier maanden met als eis dat de tweede beurt binnen een maand plaatsvindt.
Deze zal bij de eerste beurt gepland worden. Bij het ophalen van uw hond na de eerste afspraak betaald u de eerste en de tweede behandeling.