Over mij 

Mijn naam is Sandra Naber en ik ben trotse eigenaar van Sandra's Trimsalon. Na ruim drie jaar heel fijn samen gewerkt te hebben met Astrid van Zomeren,  was het tijd voor haar om het stokje door te geven.

Na mijn opleiding paraveterinair dierenartsassistent ben ik begonnen met de opleiding hondentrimmer. Hierin vond ik mijn nieuwe passie, werk waar ik mijn creativiteit en liefde voor dieren in kwijt kan. Nog steeds ga ik elke dag met plezier naar de salon om alle klanten weer in de watten te leggen.

Ik heb veel ervaring opgedaan als dierenartsassistent en trimster in Volendam, waar ik ook werkzaam ben geweest in een diergezondheidswinkel. Ook ben ik werkzaam geweest als trimster bij Dieren Opvang Amsterdam waar ik onder andere de asieldieren heb behandeld. Hierdoor heb ik ook ervaring met angstige, onzekere maar ook agressieve dieren opgedaan.

Ik heb een zwak voor poedels en hun kroesvachten. Ondertussen heb ik twee witte koningspoedels en een rode dwerg. Natuurlijk knip ik niet alleen poedels, alle rassen en kruisingen zijn welkom in mijn trimsalon.

Ik ben altijd bezig met mijzelf verder te ontwikkelen, dit doe ik door veel cursussen en workshops te volgen op het gebied van trimmen maar zeker ook op het gebied van hondensport. 
Voor mijn specialisaties en cursussen verwijs ik u graag door naar deze pagina : opleidingen, cursussen en specialisaties

 

 

Ik hoop jullie snel te zien in mijn salon!